Partners

Naast service partner zijn wij ook specialist in het bouwen van voertuigen naar de specifieke wensen van onze klanten. Aangezien niet iedereen dezelfde wensen heeft bieden wij, naast de standaard geboden oplossingen, mede dankzij onze partners hebben wij de mogelijkheid elk voertuig in te richten zoals u dat wenst.

Vanuit onze vestiging in het centraal gelegen Eck en Wiel, zijn wij dagelijks actief om te innoveren en onze producten te blijven verbeteren. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste oplossing aanbieden.

Onze organisatie kenmerkt zich door zijn service gerichtheid waarbij kwaliteit van zowel de dienst als het product hoog in het vaandel staat.

Autoschadeherstel Belgers

Partner in autoschadeherstel.

EDSC canbus systemen

Tulatech B.V is een officiële dealer van EDSC canbus systemen en is daardoor ook een officieel service punt voor verkoop en inbouw van canbus systemen.

VB-Airsuspension

Tulatech B.V is een officiële dealer van VB-Airsuspension B.V en is daardoor ook een officieel service punt voor onderhoud en herstel aan uw luchtveringsysteem. Ook voor het leveren en inbouwen kunt u bij ons terecht!

Kartsana brancards

Tulatech B.V is een officiële dealer van Kartsana brancards en is daardoor ook een officieel service punt voor verkoop, onderhoud en herstel aan uw brancard.

Miesen

Tulatech B.V is een officiele dealer van C. Miesen ambulances en is daardoor ook een officieel service punt voor onderhoud, reparatie, garanties.